Post by neorateetervers on Mar 5, 2022 1:05:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Shooter 2 - Reloaded IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Alien Shooter 2 - Reloaded 2022 version ▞▞▞
Puikus žaidimas
Šaudyti spiečiaus ateivių būrį smagu👍
Nuostabu! Man patinka šaudyklės ant stalo ir pagaliau! Radau šį paslėptą brangakmenį! Šiame žaidime yra daug priešų, kuriuos reikia nužudyti, atnaujinimų ir mielos grafikos! Prašome nuolat atnaujinti šį gražų brangakmenį!!Mano vaikystės žaidimas, kai prieš daugelį metų buvo išleistas asmeniniame kompiuteryje ir dabar galiu žaisti mobiliajame telefone neprisijungęs. Grafika sklandi, be vėlavimų ir labai malonus žaidimas.
Gana nuostabu, man patinka retro pojūtis ir grafika bei tai, kad žaisti galima nemokamai. Pats žaidimas yra sudėtingas, o žaidimo būdas yra naudingas ir įdomus, jį parduodu ir nė trupučio nesigailiu!
jei ateivis plūsta per daug arba greitai, žaidimas pavirs klaidomis/vėlavomis, bet apskritai žaidimą smagu žaisti ir man malonu yra visiškai grynas tamsus.
Nuostabu!!!
Saunus
Turėjau Alien Shooter 1 dalijimosi programinės įrangos versiją viename iš vaizdo žaidimų žurnalų kompaktinių diskų. Nostalgija. Edit: Taip, padariau! Kai kurios papildomos misijos (pvz., „nužudyk kamikadzės monstrus“) neįkeliamos iki galo ir rodomas tik tamsus ekranas, kai groja aplinkos garsai. Dėl to reikia iš naujo paleisti žaidimą.
Man patinka, kad lygiuose gali būti kontrolinių taškų, bet net ir be jų tai vis tiek yra nuostabu
Kaboom boom mėsos purslai
Из далёких времён помню ещё была такая вещь, как редактор карт под AS1 ir 2. Например в виде "сообщества", где пользователи могли бы создавать свои локации и делиться ими с другими
Nežinau, kodėl sigma sukuria tokią bangą, kuri yra svetima visame ekrane. Kol žaidėjas su 1 ginklu bando juos visus nužudyti? Ateiviai nuolat ateina visur. O labiausiai liguistai kai pasiekia bangas 30 žaidimas stringa ir pakimba...Tokia nejuokinga žaidimų sistema ir prastas kūrėjo supratimas??? Be to, visi žaidimai yra puikūs. Verta atrakinti ginklą, įrangą. Labai geras galingas ginklas ir unikalūs sugebėjimai padaro galutinį šalmą verta atrakinti. Skirtingai nuo legendos, galutinis ginklas yra čiulpus.
Alien Shooter 2 - Reloaded Hərəkət brhp
Gražu, bet kartais užstringa, negali pajudėti
Priklausomybių žaidimai
Alien Shooter 2 - Reloaded ஆக்ஷன் smt
Issa labai graži
Aš esu Daily like 👍😐
Super smagu!
Nusipirkau ir grąžinau pinigus, kai tik supratau, kad jis neturi žaidimų pulto palaikymo 👎
Alien Shooter 2 - Reloaded Akció bdf
Labai smagu, kaip ir prisiminiau.
Pagaliau nusipirko. Na aš taip įsimylėjau jį. Man patinka žaidimo užplūsta nostalgija. 👏👏
Kaip priartinti ekraną? Aš beveik nematau veikėjo ar nieko.
Puikus zaidimas! Reikėjo nusipirkti tai, o ne partija pagrįstą freemoum versiją.
Space Pinball Arkade ssz
Alien Shooter 2 - Reloaded アクション enve
Pridėkite valdiklio palaikymą
Oho
Linksmas žaidimas
Didysis laiko metmenys pamėgo šį žaidimą kompiuteryje
žaidimo ekranas staiga išsijungė, ištaisykite šią problemą
Puikus zaidimas. Kai žaidžiate keletą etapų, žaidimas ir istorija iš tikrųjų pradeda augti ir jaučiatės kaip visiškas šaulys. Turiu galvoje, kad pradedi gilintis į žaidimų detales. Kūrėjas į tai tikrai daug dėmesio skyrė. Nuostabus žaidimas. Esu labai patenkinta savo pirkiniu.
Nemokama versija puikiai veikė su razer kishi valdikliu, o ši versija visai ne. Grąžinta.
Badass ateivių žudymo žaidimas
Užtrunka sekundę, kad suprastum, kas apskritai vyksta, bet man labai patinka! Su tuo!
Kai kurios šoninės misijos / užduotys neveikia, jos tiesiog kraunamos tol, kol pasirodo juodas ekranas, o girdisi foninė ateivių, kurie jus griauna, muzika, bet tikiuosi, kad greitai tai ištaisysite.
Ačiū Sigma. Pagaliau šio žaidimo aukščiausios kokybės versija.
Nuostabus žaidimas
Labai įdomus žaidimas. Žaidė pc lomg prieš.
Gerai, žaidimas gražus, bet tiek daug klaidų.
Sėkmės šauliui 👑👌🏼🇮🇳🏅
Labai gerai!!
Man labai patinka šis žaidimas. Tai nostalgiška, tačiau turi naujų funkcijų. Tai taip pat man primena originalų, kurį žaidžiau savo kompiuteryje. Tai geresnis už nemokamą atitikmenį „Alien Shooter 2 – The Legend“, nes jame nėra ginklų gamybai skirtų dalių, tačiau reikia pinigų, kad būtų galima įsigyti ginklus, nors ji turi trūkumą, nes ji yra aukščiausios kokybės programa, todėl skiriu jums 4 žvaigždutes.
Alien Shooter 2 - Reloaded ஆக்ஷன் smt
Daug geriau nei originalus ateivių šaulys 2. Ginklų įsigijimas, pinigų uždirbimo atnaujinimo sistema yra didelis pliusas. Puikus žaidimas, apšvietimas irgi geras.
Dėkoju kūrėjui, kad nukreipė mane į šią versiją. Dėkoju!
Iki šiol mano mėgstamiausia iš 2. Turi tvirtą misijos sistemą...maitinimą, šonus ir išlikimą. Taip pat man labiau patinka šaudmenų išėmimas
Puiki šaudyklė be pirkinių programoje.
Nuostabus žaidimas!
Daug linksmybių veiksmo RPG gerbėjams.
labas, sigma komanda, man labai patinka šis žaidimas, jis nuostabus, bet vieną dalyką žaidžiau visą savaitę ir įveikiau jį, ištryniau jį saugykloje ir gavau jį atgal ir panaudojau ny Cloud save ir jis niekada man negrąžino daiktų, pataisykite tai. problema
Puikus zaidimas!