Post by neorateetervers on Mar 5, 2022 1:23:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ élmény ingyenes ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Utálom mindig akad ozik😭😒😒😒😒😒😠😡😰😖
Annyira szórakoztató, és szeretem a bőröket, amelyek olyan viccesen néznek ki, és tetszik, hogy vannak kalapok, és azok a dolgok, amiket a kezedre teszel, olyan klasszak, és tetszik a kalap, ami a kék sapkás
Annyira rossz, mert rossz a mozgása, nem néz ki, ha valaki a közelben van, és engem az 1. szint ellökött, EZER mérföld/perc sebességgel löktek el, és nem is tudok szinte semmire összpontosítani, és még gyorsan sem tudok kanyarodni és még csak lendíteni sem tud úgy gyorsan, hogy a mesterséges intelligencia eltalálja, MIELŐTT BOSZORKÁLNI CSINÁLNI ANNYIRA SZEMÉT LEHET, BIZTOK MINDENKIT, HOGY MARADJON TÁVOL A JÁTÉKTÓL, MERT 100 SZINT VAN AZ ELSŐ TÉRKÉPEN, ÉS VALÓBAN NEHÉZSÉGES. A TRASH AMD NE TÖLTSE LE EZT A JÁTÉKOT ROSSZ!!
Az új frissítés klassz volt, és minden, de te csak növelted a robotok nehézségét, mert szó szerint tudják, mikor kell leütni azt a milliszekundumot, amikor felkelsz, ráadásul a tetőtérképet olyan nehéz megnyerni, hogy 4 órába telt, mire eljutottam a 2. szintre. térkép, tegyél kevesebb embert és kevesebb súlyt a kellékekre, hogy gyorsabban meg lehessen csinálni még egy dolog, az 5-X szint túlerőben van javítsd ki, hogy tisztességes játék lehessen olyan botok ellen, akik jobban tudnak játszani, mint egy ember a nagyszerű játékon kívül folyamatosan frissítsd 👍
Ez a játék annyira igazságtalan, sok a hirdetés, és az utolsó szint lehetetlen, a fókusznak pedig nincs értelme, ahelyett, hogy valakit közvetlenül melletted céloznál meg, végül valakit a térkép másik oldalán céloz meg.
Ez a játék rosszul van megalkotva, alig tudom eltalálni őket, közvetlenül előttük támadhatnék először, és akkor is eltalálnának, és amikor eltalálom őket, kicsit hátrébb kerülnek, de ha egyszer eltalálok, akkor repülök tisztességtelen összességében utálom ezt a játékot, és nem javaslom a telepítését.
Bottle Shooting Game آرکیڈ bfi
Korábban kapott egy okosítást, ennek köszönhetően nagyjából az összes NeoGeo játék felkerült rá, melyek közt van 45 fighting és 78 arcade
Nagyon szórakoztató, a kedvenc térképem a szélmalom
Az Ön személye ütni fog, és egy hüvelyknyire megüti a helyét, de aztán a következő személy megüti Önt, és te átrepülsz a térkép másik oldalára, és Tom Brady pontosságára van szükséged, vagy ha ütsz szó szerint csak a csípőjük oldalára mennek, de valójában jó játék, ha unatkozik
Lehetetlen nyerni és alig kapsz belöle pontot. Az ellenségek pedig a legjobb karaktereket hozzák.
Döntsd le az ellenfeleket, töltsd fel a lécet, haladj egy szinttel, és válts egy új támadási lépésre. Kényszeríts mindenki mást az arénából, és legyél az utolsó, aki érvényesül. Minden nyitott aréna saját egyedi dinamikát kínál. A Ragdoll fizika a kiszámíthatatlanság és a vidámság egy teljesen új szintjét emeli. Go mano a mano, menj csapatként, vagy menj ingyen mindenki számára. Eszméletlen szórakozás.
1 999 Ft ... Spirit of old-school fighting games is back with Slashers: The Power ... it's full on; it's tactical; it's online and it's FUN!
SZÓRAKOZÓ JÁTÉK, DE A HIRDETÉSEK FOLYAMATOSAN MEGJELENIK ÉS NEM SZERETEM
Ez egy csodálatos és szórakoztató játék, de az összes gomb üres kék négyzet, meg tudnád javítani?
Nagyon szeretem ezt a játékot, és most profi lány játékos vagyok, ez nagyon szórakoztató! csak annyit teszel, mintha elképzelnéd, hogy a volt zsarnokoskodójával harcolsz 100 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Szuper tesó 😎
Gyűlölöm ezt a shiz játékot, alig tudok ütni, mert ezek a buta botok/AI játékosok megnehezítik. Úgy tűnik, mindenki esélytelenül összeáll veled, és ha egyszer eltalálsz valakit, alig sebznek meg, de ha eltalálnak, átrepülsz a térképen és elveszítsd ezt hülyeség eltávolítva
Jó és borzalmas, mert mindig megpróbálok újraéleszteni, aztán nincs hirdetés, de hirtelen amikor meghalok vagy nyerek, sok hirdetés jelenik meg
I, The One - Fun Fighting Game Akcijske igre dwpw
Ugrás ide: Árak és üzletek; Szabálykönyvek; Bemutató videók; Díjak és jelölések; Kommentek; Kiegészítők; Részletes adatok; Hasonló játékok. társasjáték, 2011.
Imádom ezt a játékot, de rettenetesen irányít, megpróbálom megrúgni az ellenséget, de csak akkor fordulsz, ha a játék enged, és 2 órába kerül, hogy bármit is beszerezzen, szóval talán olcsóbbá is teheti a dolgokat, ez egyébként nagyszerű játék👍
Aztán 2008-ban meglepett a párom egy Xbox 360-nal (a fekete Elite modellel), én meg fejest ugrottam a Halo 3-ba és a Kung-Fu Pandába (nevetni ér)
A játék unalmassá válik, ha sokat játsszuk, állítólag többjátékos online, de nem... wifi nélkül játszottam a játékot, és ugyanaz. A botok is erősek, és ez arra készteti az embert, hogy frissítéseket vásároljon... ne próbálja megvenni, mert akkor még mindig nehéz lesz, szórakoztató, de unalmassá válik.
Ez egy vicc volt, rossz az irányítás, és szinte lehetetlen megütni az embereket.
Lassan sétálok. Sok hirdetés van. nem tudjuk elforgatni a kamerát. Nehéz megkülönböztetni az ellenségeket, akik olyanok, mint a robotok
Nagyon jó, de az animáció és nekem 100 játékot kell JÁTSZONM, hogy új térképre léphessek, de összességében szeretem azt mondani, hogy babuska, ha megütök valakit
Ez a játék annyira rossz, hogy az 1. szinten eltávolítottam, mert a támadás 🐌 lassú. Azt javaslom, senki ne játssza ezt a játékot
Az AI túl istenverte OP. Egyikük megüti, 5 km-t repülnek a térképen. Továbbá, ha megütsz valakit, annak az esélye, hogy eltaláld azt a másik srácot, aki éppen téged ütni/rúgni készül, 1 a 20 000-hez. Összességében jó, de ez csak az AI, amelyen komoly fejlesztésre van szükség
Ez egy jó játék, de az egyetlen dolog, ami nem igazságos, az az, hogy nem tudsz visszavágni, ha közel vagy a másikhoz.
Ennek az az oka, hogy a gomb megnyomása és az AI elérése nagy késéssel történik.
Ahogy azt többen is láttam, az AI-k túl erősek hozzád képest. Ezzel foglalkozni KELL. Ezenkívül a kezelőszervek kissé késleltettek, és jó lenne, ha valóban abba az irányba nézne, ahogyan a joystickot mozgatja, ahelyett, hogy a játék szerint bármilyen véletlenszerű irányba kellene néznie. Nagyon szórakoztató játék lehet, de némi munkát igényel.
Menő koncepció, szörnyű kivitelezés. Az AI azonnal megtámadja, amikor a hatótávolságon belül van, ami érthető lett volna, ha nem a játékos-karakter milyen lassan reagál a bemenetekre. A gomb megnyomása és a támadási animáció kezdete között a célpont, amelyre céloztam, vagy félreesik az útból, vagy leütött a platformról. Emellett van egy NAGY egyensúlyozási probléma is. A játék első szintjének könnyűnek kell lennie, nem pedig elkeserítően nehéznek.
Én és a bátyám élvezzük ezt a játékot, annyira fantasztikus, hogy nincs rossz arány tőlem, ez fantasztikus
Hülye játék ai mindig először támad, eltalálod őket mozognak 3 centit, eltalálnak, repülsz 20 métert, a támadás az idő felében nem működik, órákig tudom folytatni
Ezek a játékok szépek, de a hirdetések többet kapnak, mint a játék. Nagyon egyszerű játék, nagyon vicces
Az ai rendkívül túlerős, nem sok pénzt keresel azzal, ha az elején csak 1 ezerrel nyersz egy harcot, de ez nem sokat változtat a játék során előrehaladva, mindezt még 3-5 ezerrel is kezelni kell a xoming után. minden kör után elég lenne, mert el tudom képzelni, hogy az emberek a legjobb tárgyak és karakterek feloldása után is játszani akarnak.
I, The One - Fun Fighting Game ஆக்ஷன் ylpw
nagyonjo
I, The One - Fun Fighting Game Jangovar ioww
Jó móka lenne, de a játékmenet lassú, minden ütés lassított, a játékos pedig lassan sétál. Kívánom a játék készítőinek, hogy változtassanak a játékmeneten, mert szerintem ez inkább egy lajhár játék lenne, mintsem emberjáték. , akkor 4 vagy 5 csillagos értékelést adok
Nagyon jó játék!
Ez a játék következő szintje milyen zseniális játék imádom ezt a játékot 5 csillagot adtam ennek a játéknak túlságosan unatkoztam, amikor ezt a játékot akkoriban csak ezzel a játékkal játszottam, de nem játszok másik játékkal woow
A játék szórakoztató, és minden, kivéve az ai's hit módot a böjtölésre, és nem tudsz semmit csinálni. Már megütnék valakit, majd varázsütésre megütöttek, amikor először ütöttem meg őket, és tönkreteszem a játékot.
Törött, automatikusan rázárja azt, akivel nem harcol. Az egész játék csak egy csomó gombnyomás.
A grafika elég rossz, de a játékok nem teljesen szörnyűek
Nagyon szeretem ezt a játékot, de nem túlságosan, mert az emberek minden alkalommal táboroznak, amikor felkelek. Semmi rossz komolyan, nem rossz játék, azt hiszem, de vedd ezt komolyan, mert az emberek nem szeretik ezt a játékot
Ez a játék nagyon jó gyerekeknek
Ez a játék a szerencsén alapul Csak harc gomb van, hogy mindenki könnyen rúghasson. Több rúgógombnak kell lennie, hogy a játék a tehetségünkön alapuljon
I, The One - Fun Fighting Game Δράση mavn
Játékok PC-re és konzolra ✔️ Ár 1 Játék típusa Racing
Remek játék viszont..a botok tovább rángatnak, és nagyobb az ütődobozuk. Valahogy gyorsabban tudnak szintet lépni a harcban, 5 csillagot adnának, de a botok miatt nem
Vásárlás: Focus on Fun Games PC játék ár, PC és konzol játék AKCIÓ! ... Focus on Fun Games PC játékok nagy választéka az árukeres. ... (1 termék).